Sejet  
 Bondegårdsferie  
 Gårdbutikker

Sejet Gårdbutik

Ejendommen Jørgen's Minde ligger omgivet af smuk natur, marker og skov med udsigt over Horsens Fjord. Gården med 10 tdr. land blev udstykket fra Christiansminde i 1931 som et husmandssted og danner i dag basis for Sejet Gårdbutik og fritidslandbrug, Bondegårdsferie samt Svend's Tømrer- og Snedkerforretning.

Alle er velkomne på gården

hspace=2Svend åbnede i marts 2001 Sejet Gårdbutik, der hovedsagelig tilbyder egne produkter fra fritidslandbruget, som drives af Svend. Besætningen består 15 Shropshire moderfår og 20 lam, selvfølgelig er der også både høns og katte.

Der er altid tid til en rundvisning for interesserede gæster. Sejet Gårdbutik og fritidslandbrug åbner meget gerne for skoler, klubber eller foreninger, der har lyst til en udflugtstur. Kontakt os og aftal en tid.

Det er muligt at bestille hele, halve og kvarte dyr, der i samråd med slagteren, parteres efter ønske.


hspace=2Uld, dyner og gaveartikler
I butikken findes et bredt udvalg af uldprodukter lige fra gaarn til strikkede sokker, trøjer, plaider, dyner og uldpelse.

Uldsengetøj til astmatikere
Uldsengetøjet anbefales til personer med astma og/eller allergiproblemer. Der forhandles både dyner, puder og rullemadradser enten færdigsyede, på bestilling eller som sykit. Som noget nyt soverposer m. uld.


Et væld af gaveidéer
Gårdbutikken har varierende udstilling og salg af kunsthåndværk, f.eks. silketørklæder, hånddrejede træfade og skåle, tørrede blomsterdekorationer og kranse eller smykker med slebne sten.

Annette og Svend Hansen, Nørremarksvej 17, Sejet, 8700 Horsens Tlf.: 75682555, fax.: 75682556, E-mail: rambus@ofir.dk